• SDA_NYSA_01
    SDA_NYSA_01
  • SDA_NYSA_02
    SDA_NYSA_02
  • SDA_NYSA_03
    SDA_NYSA_03
  • SDA_NYSA_04
    SDA_NYSA_04
  • SDA_NYSA_05
    SDA_NYSA_05
  • SDA_NYSA_06
    SDA_NYSA_06
  • SDA_NYSA_07
    SDA_NYSA_07
  • SDA_NYSA_08
    SDA_NYSA_08
  • SDA_NYSA_09
    SDA_NYSA_09
  • SDA_NYSA_10
    SDA_NYSA_10
  • SDA_NYSA_11
    SDA_NYSA_11
  • SDA_NYSA_12
    SDA_NYSA_12
  • SDA_NYSA_13
    SDA_NYSA_13
  • SDA_NYSA_14
    SDA_NYSA_14

Szkolenie - Kuchnie

Szanowni Państwo

Opolska Okręgowa Izba Architektów organizuje dla członków  Izby   szkolenie w dniu 29 stycznia  2019 r. w Sali konferencyjnej Restauracji Szpitalna 13.

Początek szkolenia o godz. 15;30       

Chętnych proszę o zgłaszanie uczestnictwa do biura lub na platformie szkoleniowej.

  

Problematyka w projektowaniu technologii kuchennych: omówienie, przykłady zmian projektowych

15:30 - 15:45

Rejestracja uczestników - ciepły posiłek

16:00 - 17:15

Panel I

1.       Prezentacja Fabryki,

2.       Wybrane realizacje i referencje,

3.       Idea projektowania technologii kuchni,

4.       Problematyka w projektowaniu technologii kuchennych:

- omówienie

- przykłady zmian projektowych

 17:15 - 17:30

Przerwa kawowa - poczęstunek

 17:30 - 19:00

Panel II

1.       Rozwiązania sprzętowe dot. wentylacji w profesjonalnych kuchniach,

2.       Zbiór doświadczeń w projektowaniu technologii kuchni,

3.       Swiatowe trendy w rozwiązaniach dla obiektów branży HoReCa,

4.       Zakres usług projektowo-doradczych GORT,

5.       Zasady współpracy z biurami projektowymi.

Prowadzący

Miejsce

Restauracja&Pub Szpitalna 13

Szpitalna 13

Opole

 

Cel:

Poznanie najnowszych trendów w projektowaniu technologii kuchni

 

Organizatorzy

  • Główny organizator: GORT / IARP